Riemuylioppilaat, vm -57, 60-vuotiskahvitilaisuus, keskiviikko 31.5 klo 13, kahvila Torpanranta, Munkkiniemi

Tapahtumalle luotiin puitteet yhteensattumien kautta muutamassa viikossa ja kaikille yllätykseksi. Siksi osanottajia ei saatu koolle enempää kuin parisenkymmentä. Paikalla olleet olivat kaikki hyvin tyytyväisiä tilaisuuteen ja ehdotettiin uudelleen tapaamista aina vuoden väliajoin. Yhteystietoja päivitettiin mutta moniin ei saatu kuitenkaan yhteyttä.

Paikalle olivat saapuneet: Kari Arkiomaa, Ilkka Arkiomaa, Pekka Hämäläinen, Arto Juusela, Kerttu Järvisalo, Tero Kangas, Olavi Karlsson, Risto-Matti Kauhanen, Ari Kukkonen, Marja-Leena Kurkela, Rauni Lehtinen, Heikki Nora, Seppo Palmu, Pekka Pesonen, Tapani Renkonen, Elsa Ritvanen, Enni Vanninen ja Elsi Veijola.

Joukkomme on myös harventunut. Lähiaikoina ovat poistuneet: Martti Hirvonen, Pertti Koivisto, Olavi Lindegren, Kai Ullner.
Muistamme heitä lämmöllä.

Kuvasatoa tilaisuudesta:

Seppo Palmu ja Olavi Karlsson, oikealla Pekka Hämäläinen ja Pekka Pesonen

Kari Arkiomaa ja Enni Vanninen

Elsa Ritvanen, Elsi Veijola ja Marja-Leena Kurkela

Kerttu Järvisalo ja Rauni Lehtinen, oikealla Heikki Nora ja Risto-Matti Kauhanen

Ari Kukkonen ja Pekka Hämäläinen, oikealla Tero Kangas, Ilkka Arkiomaa ja Arto Juusela

Tapani Renkonen ja Elsa Ritvanen, oikealla herkistelevät Pekka Pesonen ja Kerttu Järvisalo

Loppukatselmus

Kevät on ollut myöhässä, säätila epävakainen ja kylmä. Taustalla oleva maisema voisi esittäytyä paljon kesäisämminkin tässä vaiheessa vuotta. Toivokaamme, että ensi kerralla sää suosii ja voimme oleskella ulkoterassin puolella! Terveisin, Tapani Renkonen